Thursday, July 12, 2012

Demam

last week Rabu 04/07/2012 saya terpaksa ambil Emergency Leave sebab Danish demam la. Khamis nya plak demam masih tak baik baik, ambik EL lagi dan tgharinya saya pulak terasa sakit kepala, rasa cam nak demam je, petangnya Daddy ajak pegi klinik sbb Daddy pon demam, so dapat la MC ari Khamis tu, Jumaat tak nak MC sbb SKT saya belum isi laaaa.... last date ari Jumaat tu la... 06/07/2012... then pas je sume siap isi, memang rasa tak larat sangat-sangat, saya pon mintak ngn bos nak balik umah, nak amik MC je... balik ja terus pegi klinik cakap kat doctor nak sambung MC, tak larat sangat nak pegi keja.

hari ni Khamis, 12/07/2012, Danish demam balik la.... Risaunyaaaa... mungkin sebab penangan kena cucuk ari Isnin lepas.... waaaaaa.... kesiannya kat Danish... biar la sakit tu datang kat Mummy, Mummy tak kisah sayang.... Danishhhh... cepat la baik.... pagi tadi sblum kuar keja, badan Danish panas, skrang Mummy kat opis memang tak senang duduk la... Daddy plak arini kena pegi Langkawi ada keja skit... ish ish ish...

Danish sayang, sabar ya sayang, petang nati Mummy balik cepat-cepat k..... jangan merap, jangan nangis tau... Mummy terpaksa mai keja la sayang, cuti Mummy dah kurang banyak ni.... nati nak raya lagi kan... sian Danish... muahhhxxxx.... sayang Danish.....

smoga Danish cepat sembuh... muahhhxxxx....

4 comments:

  1. cantik themes baru blog wani... semoga danish cepat sihat ye. harraz dah sihat dah. happy jer main2. skrg duk umah opah seminggu sbb atoknye beriya2 nak jaga. :)

    ReplyDelete
  2. biasa je akak... ehehehe` tu la... danish demam balik la plak.. aritu dah baik dah... hadoii.. cian dia... :(

    ReplyDelete
  3. mummy kasian danis...cepat semboh demamnya

    ReplyDelete