Tuesday, June 5, 2012

Weekend

haaaaa..... dah lama x hapdate blog larr...
Assalammualaikum... maap ye... x de masa nak update n x de menda nak update.... arini cuma nak update tentang rumah baru, boy saya tu yang sudah besar...

Rumah baru tu ok ok je... bak kata Danish, 'kokeee'... ahahaha` rasa cam besar sangat plak bila tinggal sorang-sorang.... tinggal 3 orang kami pon rasa, alahai.. sunyinye... bak kata laki ai, "ayang, sunyi la, rasa cam besar sangat la plak umah ni... bilik sume kosong je..." ahahahaha` tu ler... sape suwuh beli umah besar-besar... tak pe la.. alhamdulillah umah dah ada.. besar lagi... family sebelah asben ramai, leh la sumbat ramai-ramai... tapi rumah kami ni tiap-tiap hujung minggu ada je ramai tetamu yang datang.... alhamdulillah... moga-moga dimurahkan rezeki hendakNya.... sejak dok rumah baru nih, agak rajin la masak... ehehehe` sape nak datang umah datang la ujung-ujung minggu ye... nati ai masak sedap-sedap... tak sedap pon makan ja... jangan banyak komplen naa... ahahaha`

Aktiviti hujung minggu Danish plak... 26 Mei ritu ada Family Day opis asben, YAPEIM... sonok tau... Pagi-pagi kat Sekolah Men Sains Sultan Muhammad Jiwa, ada acara sukaneka ngan bola sepak... Daddy main bola sepak, Danish lak masuk sukaneka Mengutip Gula-gula... yeayyy... Danish dapat banyak... tp lupa kira, so x dapat adiah la... ahahaha` pastu pegi mandi kat The Carnival Waterpark... uiii... Danish sangat seronok dapat mandi manda... x caya tengok ni...


gambar nangis tu sbb x nak naik tau... bukan mummy pukul...

sebelah petang pulak main bowling untuk kaum wanita sahaja... lelaki nak main kena bayar tau... cam laki ai n da geng... diorang bayar tau.. ahahaha` meh kita tengok plak aktiviti ujung minggu lepas Danish n Daddy dia...


eeeeee.... seronoknya dia...

rajinnya anak mummy...

yeahhhh.. yeahh... kotor la keta daddy nih...

ahh.. bersih dah pon...

muka seronok dapat main air...

"meh sini Danish wat... daddy ni lambat la.."

yeayyy... saya bebas... leh main kat luar pagar...

hahhh... terbongkang dah dua-dua... main air ke basuh keta ni...

petang Ahad pulak ke Alor Setar... tengok ragam budak nih....

sedey.. nak main camera... pastu kena marah..

teman tapi mesra.. kain napkin saye...

Mummy jom rempittt....

bole camni Mummy??

haaa... itu je la aktiviti hujung minggu kami.... selamat berhibur dengan blog saya nih...

2 comments:

  1. rajin danish cuci kereta yer...

    ReplyDelete
  2. bestnya..weekend..singgah follow sini

    ReplyDelete