Friday, October 14, 2011

Kegunaan Danish...

Minyak Angin cap Borr'ak.. panggilan minyak borak di kalangan keluargaku... minyak ni memang bagus.. Danish guna minyak ni dari lahir smpai sekarang... Mama cakap aku ngan adik-adik pon guna minyak ni dari lahir lagi.. smpai la sekarang kami sekeluarga guna minyak ni... memang bagus minyak ni... perut masuk angin cepat je sendawa ataupun 'kentuttt'... ehehe~ alhamdulillah... amat berguna minyak ni.. penyelamat keluargaku..

* kalu ada sapa2 berminat cuba la.. insyaAllah berkesan..
don't worry x da kesan sampingan.. 

ni plak Drapolene Cream yang aku dan adik-adik aku guna masa baby... termasuk la si kecil comelku itu... Ammar Danish... sangat2 berkesan buat kulit kami smua... alhamdulillah dengan izin Allah si kecil comelku itu x de malasah kulit n angin.. ('_')

* baby yang ada masalah kulit bolehla try cream ni...
nmpk ja kulit baby merah terus sapu..
x pyh tnggu dah teruk sangat baru nak sapu mmg payah la ilang...

ini plak mandian yang digunakan oleh Muhammad Ammar Danish... ANAKKU.. alhamdulillah memang ok bebenor.. Danish pon suka.. ehehe~

* i like bau nya...

ni Susu Formula yang Danish minum dari lahir sampai la sekarang dah 9m.. alhamdulillah susu ni sesuai ngan dia.. memang x penah alami masalah2 yang bukan2.. x penah muntah, kulit pon licin elok... susu ni pon murah.. x pe la murah pon kan Danish, asalkan sesuai.. mahal kalu x sesuai nak buat pe kan... Danish pon faham daddy n mummy dia ni kewangan lum stabil lagi kan.. sayangggg Danish... muahxxx~

* Danish sukaaa.... yang lain sapa2 nak try boleh la... (save budget..ehehe~)

6 comments:

  1. ahah..sama ngn saya..suka brg2 mandian ANAKKU.. sy pon pakai set anakku tu.. wangi kan... =)

    ReplyDelete
  2. a'a... wangi je.. suka cium baby byk2 kali smpai ilang bau... pastu sapu balik.. :D

    ReplyDelete
  3. kat kedah, perlis ada la.. kat tmpt lain x tau la pengedarnya ada ke x.. kalu nak sy tlg belikan bole jugak, nati sy poskan...

    ReplyDelete