Thursday, August 18, 2011

Perkembangan Danish...

alhamdulillah perkembangan Danish skrg ni sangat2 memberansangkan... seronok tgk Danish skrang... dah banyak akal wooo...

KERUSI MAKAN??? Danish dah ada kerusi makan.. dia dah join da'club berbuka puasa.. hihihi~ seronok bukan main.. lambat skit suap makan.. abis la kerusi bercalar dek gigitan bdk tecik ni... nakal kan?? ehehehe~

MAIN??? Danish dah pndai di acah2 dah... bila kita acah kejar dia.. lari lintang pukang la dia.. hahaha` lawak tul.. melelong je..

BARANG??? hmm.. pegang barang dah kuat dah... pastu dah pndai dah bila amik barang je kita mntak dia bagi je kat kita, yg geramnya hala ke batang hidung kita.. ehehehe`

KAKI??? skrang dah kuat dah kaki dia wlaupon masih terketar-ketar... dah bole berdiri pegang katil, kerusi... lepas ok ja... cuma x pandai nak memanjat sendiri lagi...

CERMIN??? ehehehe` comel je muke tgk muka sendiri... senyum2.. pastu malu sendiri... Danish.. Danish...

MAKAN??? Danish masih lg mkn nestum kalu Mummy x de.. baru ni Mummy balik Mummy masak bubur nasi + carrot + ayam(cincang halus2..coz Mummy mls nak blend..) Danish nmpk berselera sangat makan.. kalu nestum nganga skit je.. bubur ayam luas je nganga.. sedap ye... Mummy masak byk, then suh Maktok buh dalam peti ais, esoknya Danish leh la makan lagi.. tapi semalam Mummy balik tengok Danish x makan pon... tanya Maktok x suap Danish ke?? Maktok ckp x sempat.. sibuk... nestum pon bancuh buh lam botol je.. iskk.. sedihnya Mummy dengar... Mummy nak amik Danish dok ngn Mummy tp diorg x bagi.. then Mummy report kat Daddy, tp Daddy ms tu dok tgk citer..dia buat x reti je.. sedih Mummy... Danish sabar ye.. nati Mummy balik, Mummy masak sedap2 k..

anak Mummy dah besar.... comel lagi.. si comel Mummy yg byk akalnya..
(ni gambar terbaru masa balik Kelantan aritu... 14/08/2011)

3 comments:

  1. besaq speck mata danish... jelesnye... :P

    ReplyDelete
  2. jgn jeles aunty... nati aunty beli la kat bro harraz satu... :)

    ReplyDelete